- GN astiat ja kannet
- Keittiöastiat
- Keittiön työvälineet
- Veitset, veitsien teroitus ja säilytys
- Leikkuulaudat
- Kauhat ja sekoittimet
- Pihdit, atulat ja paistihaarukat
- Lastat ja skrapat
- Vispilät
- Nuolijat
- Siivilät
- Läviköt
- Suppilot
- Lämpömittarit ja ajastimet
- Brulee polttimet, sifonit
- Stanssit, pihvipainot ja paistokuvut
- Suola- pippurimyllyt, huhmareet
- Pastakoneet ja muotit
- Munaleikkurit ja renkaat
- Purkinavaajat
- Jäätelökauhat
- Bongipiikit ja -listat
- Raastimet ja soseuttajat
- Varrastikut, valkosipulipuristimet
- Patakintaat ja -laput
- Leivontatarvikkeet
- Esivalmistuslaitteet
- Ruoan kypsennyslaitteet
- Pikaruoka ja erikoislaitteet
- Jääpalakoneet ja murskaimet
- Kahvi ja kuumat juomat
- Kylmäsäilytys
- Lämpösäilytys
- Pizzeria, kebab
- Astianpesu ja siisteys
- Tarjoiluastiat ja välineet
- Ruokailuastiat ja välineet
- Baarin ja tarjoilijan tarvikkeet
- RST-kalusteet
- Ravintolan sisustus
- Toimistoon
- Outlet
- Lahjakortit
- Uutuudet
- Tarjouksessa
Filettiveitsi Victorinox Fibrox 20cm



- Tuotekoodi: 495376320
- Pituus: 20 cm
- Kala- ja lihaveitset
- Heti omasta varastosta 3 kplTuotteet lähetetään 2-4 arkipäivässä
- Toimituskulut alkaen 12,55 €Nouto Jyväskylän myymälästä0,00 €
Victorinoxin suosittu 20 cm Fibrox filettiveitsi on varustettu kapealla ja joustavalla terällä, joka mahdollistaa erittäin tarkan työskentelyn.
Vain huippulaatuisesta teräksestä voi valmistaa huippulaatuisia veitsiä. Victorinox veitsien valmistukseen käytetään ensiluokkaista ruostumatonta Dauphinox-terästä. Teräksen koostumuksen ansiosta veitsi on mahdollista teroittaa uudestaan ja uudestaan partaveitsen teräväksi. Veitsi ei myöskään tylsy nopeasti, vaan pitää teränsä pitkään.
Patentoitu Fibrox-kahva on kuituvahvistettua nylonia, joka kestää 150°C:n kuumuuden. Muodoltaan kahva on ergonominen ammattimalli. Pinnaltaan karheassa kahvassa ote pitää, vaikka kahva olisi märkä tai öljyinenkin.
Ammattilaisten ja kuluttajien suosima filetti on palkittu vuonna 2004 Erä-lehden testivoittaja ja 2012 Kuningaskuluttajan fileointiveitsitestin voittajana.
Suosittelemme veitsille vain käsinpesua. Veitsi tulee kuivata astiapyyhkeeseen heti pesun jälkeen. Säilytykseen suosittelemme veitsimagneettia.
